Ons Team

Foto van MAREIN SPRANGERS
Werkplaats

MAREIN SPRANGERS

Foto van ERWIN BAX
Magazijn

ERWIN BAX

Foto van EDWIN BLOM
Werkplaats

EDWIN BLOM

Foto van DANIELLE VAN DER GEEST
Directie

DANIELLE VAN DER GEEST

Foto van CASPER VAN DER GEEST
Eigenaar

CASPER VAN DER GEEST

Foto van WIL MAAS
Servicemanager & Werkplaatsreceptie

WIL MAAS

Foto van PETRA BOHNCKE
Gastvrouw & Administratie

PETRA BOHNCKE

Foto van MICK MAAS
Werkplaats

MICK MAAS

Foto van ANDRE DOKKUM
Facturatie & Garantie

ANDRE DOKKUM

Foto van ILZE VAN DER GEEST
Zaterdagmedewerkster

ILZE VAN DER GEEST

Foto van ARJAN VAN BEEMDELUST
Verkoop

ARJAN VAN BEEMDELUST

Foto van JUNIOR SERVICEADVISEUR
Are you in?

JUNIOR SERVICEADVISEUR

Beschikbare Vacature

JUNIOR SERVICEADVISEUR M/V

Gedreven
Werkervaring
Zelfstandig

Deel jij onze obsessie voor klanttevredenheid en service?

Als serviceadviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciële instelling, sterke communicatieve vaardigheden en doorzettings- en incasseringsvermogen.

Wat ga je doen?
Je maakt de werkplaatsafspraken met de klant, plant deze in het systeem en maakt de werkorder en een offerte. Op de dag van de afspraak ontvang je de klant en bespreek je de werkorder. Je houdt controle over het werkproces, waarbij je contact onderhoudt met de klant, de werkplaats en het magazijn. Je houdt het dossier kloppend, verzorgt de lease-aanvragen, garantieclaims en de factuur. Wanneer de klant de auto op komt halen bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden en zorg je dat de klant uiterst tevreden weer vertrekt.

Welk profiel hebben wij voor ogen?
We zoeken iemand met een MBO werk- en denkniveau. Iemand die beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en communicatief vaardig is. Een representatieve collega met een klant- en kwaliteitsgerichte instelling, commercieel- en resultaatgericht ingesteld, enthousiast, zelfverzekerd en sociaalvaardig. Je hebt affiniteit met auto’s en autotechniek.

 Wat bieden wij?
Een BBL stageplaats of tijdelijke parttime aanstelling met uitzicht op een vaste baan. Dit ter invulling van onze huidige serviceadviseur die in 2021 na 50 jaar dienstverband met pensioen gaat.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een mensgerichte organisatie met een uitstekende werksfeer, een gepersonaliseerd trainingsaanbod en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Spreekt deze functie je aan? Mail dan je sollicitatie naar danielle@automaas.nl.