Leon ST

 

De SEAT Leon is verkijgbaar als sportieve 3 deurs (SC), 5 deurs en als ruimte stationwagen (ST). De SEAT leon onderscheidt zich van zijn concurrenten door het gebruik van nieuwe geavanceerde technieken die je normaal in een hoger segment tegenkomt.

Enkele van deze technieken zijn de FULL LED lampen, het navigatiesysteem en opties als adaptive cruise control, front assist en dynamic chassis control. De FULL LED koplampen en achterlichten bieden u meer zicht, maken u beter zichtbaar en geven de auto een toonaangeven design. De andere genoemde opties bieden u rust, veiligheid en rijcomfort.

 

De SEAT Leon is te verkrijgen met een soepele 1.0TSI 115pk benzinemotor of 1.6TDI 110PK dieselmotor. Maar ook met de zeer krachtige 2.0TDI met 150/184pk of de 1.4, 1.8 en 2.0TSI benzine motoren zijn er tot wel 300pk!
U kunt kiezen voor de 3 deurs, 5 deurs en de stationwagen. Door de standaard complete uitrusting en gewaardeerde restwaarde zijn leaseprijzen scherp en biedt u de auto de berijder veel waar voor zijn geld!

 

Door gebruik te maken van een deels aluminium onderstel is de auto een stuk lichten dan zijn concurrenten waardoor dit voordelig is voor uw wegenbelasting. Bijkomend voordeel is een lager brandstofverbruik.

 

De SEAT Leon is met zorg samengesteld en dat ziet u direct terug in de gebruikte materialen de verfijnde afwerking en het strakke design.


> Klik hier voor de huidige SEAT Leon acties
 
> Klik hier voor meer informatie over de SEAT Leon
 
> Klik hier voor informatie over het SEAT abonnement / prive leasen
 
> Klik hier voor het aanvragen van een PROEFRITTeelmanstraat 3, 1431 GL Aalsmeer  Tel.: (0297) 32 43 20  • E-mail: auto_maas@seat.nl